Er is altijd iets te beleven. Wij bieden bovendien alles onder één dak.
In ons zorghotel vindt u: 57 kamers | een parkeergarage | restaurant Op Suyt | terras | hotellobby | leesruimte | sportcentrum met topsporthal -|bowlingcentrum | wellnessresort | rustruimtes | eerstelijnspraktijk met o.a. fysiotherapie

Eerstelijnspraktijk met o.a. fysiotherapie
Vanaf uw allereerste contact met Vitassist Zorghotel zijn onze medewerkers voor u in touw. Wij denken mee over uw hulpvraag en welke zorg hierbij het meest passend is.

Parkeren
Cliënten kunnen dichtbij het hotel parkeren in onze ruime parkeergarage. Die bevindt zich inpandig onder het gebouw. Uw auto staat er veilig en droog. Ook uw bezoekers kunnen hier parkeren. U rijdt er gemakkelijk in en uit en hoeft vooraf niet te reserveren voor een parkeerplek.
Dagtarief parkeerkaart: € 10,-
Weekkaart parkeergarage: € 25,-

Hotel
Binnen Vitassist Zorghotel kunt u genieten van vele faciliteiten. Zo hebben we onder meer een wellnessresort, restaurant en bowlingbaan.

Luxe en comfort
Alle kamers hebben climate control en gratis Wi-Fi. Hotelcliënten krijgen korting op de entree van Wellness Helmond en mogen gebruik maken van de sportfaciliteiten

Herstel en geniet
Maar ook in de omgeving is volop te beleven. Geniet van de Brabantse cliëntvrijheid, de prachtige natuur in de Peel of het bruisende centrum van Helmond. Ervaar zelf hoe het is om te herstellen of zorgeloos vakantie te vieren in Vitassist Zorghotel.

Sporten
Beweging draagt bij aan een goed herstel en gezonde levensstijl. In het pand van Vitassist Zorghotel bevindt zich een prachtig fitness- en wellnesscentrum van City Resort Helmond. U heeft er alle mogelijkheden om te sporten en ontspannen.

Begeleiding
Vitassist Zorghotel is gevestigd op de vierde en vijfde etage van het complex van City Resort Helmond. Zowel de ontspannings-, als trainingsfaciliteiten zijn zeer uitgebreid. U kunt er functioneel en resultaatgericht trainen onder begeleiding van professionele sportinstructeurs.

Wellness Helmond
Genieten van een compleet dagje sauna. Dat kan bij Wellness Helmond. U hoeft er het pand van ons hotel niet voor te verlaten.

Genieten
Een dagje wellness voelt als en echte vakantiedag. U geniet van heerlijke baden, lekker eten, warme sauna’s en ontspannen behandelingen. Is het mooi weer? Dan is het genieten in de saunatuin of op het terras.

Heerlijk ontspannen
Wellness Helmond is een verrassend mooi beauty- en wellnessresort. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling dragen bij aan een heerlijke ontspannen moment voor uzelf. Er zijn vele sauna- en wellnessfaciliteiten aanwezig. U kunt zich op professionele wijze laten verwennen dor beautyspecialisten en koks van het wellnessrestaurant.

Restaurant
Restaurant op Suyt is de culinaire aanlegplaats op de Suytkade. Gevestigd op de begane grond van ons hotelcomplex. Het is hét Big Green Egg-restaurant van Helmond.

Big Green Egg
Voor echte Bourgondiërs behoeft de Big Green Egg geen introductie. Met deze keramische barbecue-oven kun je grillen, bakken, roken, stomen en (slow)koken. Heb je er eenmaal van gegeten, dan wil je niet anders meer.

Bowling
Wie bij bowlen denkt aan lange banen, pins en bowlingballen, is waarschijnlijk nog nooit in het bowlingcentrum van ons hotelcomplex geweest. Met de modernste technieken en ledverlichting geven we hier een nieuwe dimensie aan bowlen.

Beleving
De lichte bowlingbanen zorgen ervoor dat het licht van de ledlampjes wordt gereflecteerd. Dat zorgt voor een mooi kleurenpalet op de baan. Met videoclips maken we de beleving compleet. Gegarandeerd een gezellige avond uit met de hele familie of uw bezoek!
Ons bowlingcentrum is volledig rolstoeltoegankelijk.

 

Erop uit!
Of u nu houdt van de bioscoop, een avondje theater of een tentoonstelling, of wandelen of fietsen in de natuur. Vitassist Zorghotel is een mooie uitvalsbasis. Meer informatie>